Evolin Bordduge

Vis som Gitter Liste

36 varer

Faldende orden
pr. side

Duni Evolin - Det miljøbevidste valg
Duni er et navn, du næppe slipper udenom når det kommer til engangsservice. Det gælder uanset om du er på jagt efter duge, servietter, bestik, kopper, glas, tallerkner eller takeaway-bokse. Duni går op i at producere produkter, som er af høj kvalitet og samtidig er skånsomme mod miljøet. De har i mange år arbejdet på at være nogle af dem, som går forrest, i kampen om at sikre en miljøvenlig udvikling af engangsprodukter. Det skal være produkter, som har høj funktionalitet og giver langsigtede løsninger når det kommer til genanvendelse, kompostering eller genbrug.


Duni Group har fastlagt en strategi, som løber frem mod 2030. Denne strategi indebærer en intensivering af deres bæredygtighedsindsats, og ambitionen er, at de vil give mere tilbage end de tager fra vores kære natur. For ønsket er, at både nuværende og fremtidige generationer skal kunne trives socialt og økonomisk, uden en negativ påvirkning fra miljøet. Derfor har de fastlagt tre intiativer, som skal danne grundlaget for deres fremtidige arbejde:


-       At blive cirkulære i stor skala


-       At blive energineutrale


-       At implementere forandringen i egne liv


Duni Evolin duge til dit bord
Duni producerer flere forskellige duge, og i serien findes der bordduge, stikduge, dækkeservietter, runde duge og rektangulære duge. Fælles for dem alle er, at de alle er produceret i det samme materiale. Duni Evolin er lavet af en papirmasse, også kaldet lignocellulosefibre, som er forarbejdet sådan at fibrene skilles ad. Dette giver en helt særlig tekstur, som minder meget om den en dug af linned har. Derfor kan du få en lækker, eksklusiv følelse når du dækker bordet med en Evolin dug, men uden alt det besvær som en stofdug medfører.


Samtidig er dugene fra Duni Evolin oplagt til større selskaber, hvor man ønsker at minimere oprydningsarbejdet efterfølgende. Det kan være alt fra bryllupper og fødselsdage til studentergilder. Fordelen ved at bruge en engangsdug er, at du ikke skal stå med et stort arbejde i form af vask og foldning, når festen er slut. Samtidig er prisen en helt anden, end hvis du skal ud og købe duge til adskillelige borde i stof.


Evolin dug falder flot og elegant
En engangsdug af papir kan man nemt tro vil ligge stift og uformeligt på bordet, og slet ikke opføre sig som en stofdug gør. Vi ved også, at der er papirsduge på markedet, som netop opfører sig sådan. Derfor er det også særlig vigtigt for os, at de duge, og andre engangsprodukter vi har her på siden, er af allerhøjeste kvalitet. Vi har netop udvalgt dugene fra Dunis Evolin-serie, da disse duge minder meget om stof i kvaliteten, og falder flot på bordets hjørner. Samtidig fås de i et væld af farver, og kan derfor bruges til en lang række anledninger.


I vores sortiment har vi også forskellige farver rulleduge, som kan bruges til eksempelvis et buffet-bord, eller et bord med drikkevarer. Disse borde er typisk aflange, og kan nemt pyntes pænt op hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det hele.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)