Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

Stoflignende duge gør festen fin og oprydningen nem
Når du skal holde fest eller andre store begivenheder, så er borddækningen essentiel. Her skal alt fra dug til bestik gå op i en højere enhed, men hvad med oprydningen efter? Det er svært at komme udenom den store opvask, oprydning af borde og stole, samt at al pynt skal fjernes. Men du kan dog komme nemt og elegant udenom at skulle vaske et hav af duge, for derefter at tørre og folde dem - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten eller udseendet.


Hos Varde Engroslager kan du finde flotte duge i stoflignende materialer, som gør sig fortrinligt til en dag i festligt lag. Når festen så er slut, lyset er slukket og gæsterne er gået hjem, så kan du nemt og hurtigt smide dugen ud. Find den perfekte dug til din næste fest blandt vores mange farverige muligheder. Vi har alt fra hvide duge til runde, papirsduge og duge af stof, med og uden mønster.


 


Stoflignende papirdug til en klassisk borddækning
Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du dækker et bord, men med lidt planlægning kan du sikre dig, at alt er på sin plads. Her får du nogle tips til, hvordan du dækker et smukt og indbydende bord:


- Vælg en dug, der passer til resten af din indretning. Hvis du er usikker på, hvilken farve eller hvilket mønster du skal vælge, kan du prøve en klassisk hvid eller elfenbensfarvet dug.


- Sørg for, at dit bestik er rent og pænt. Anbring det på bordet, så der er en kniv, en gaffel og en ske på hver borddækning.


- Placer tallerkener ved hvert bord med salattallerken øverst og middagstallerken nederst. Hvis du bruger en tallerken til kuvertbrød, så skal den stå til højre for.


- Læg en serviet på hver tallerken. Fold den på midten eller i kvarte, og læg den oven på tallerkenerne.


- Vandglas skal så til højre for tallerkenen, og vinglas skal stå til venstre for vandglasset.


- Anbring eventuelle andre glas i den rækkefølge, de skal bruges, fra venstre mod højre. Det gælder bl.a. champagnefløjter, snapseglas og glas til rød- eller hvidvin.


- Afslut bordet ved at tilføje en dekoration i midten, der passer til arrangementets tema. Blomster er altid et godt indslag, men du kan også være kreativ med stearinlys, frugt eller endda juledekorationer.


 


Duni stoflignende dug gør det legende let
En engangsdug kan spare dig for en masse tid og besvær, når du skal rydde op efter festen. Du skal blot smide dugen i skraldespanden, når du er færdig, og du behøver ikke at bekymre dig om at skrubbe pletter eller snavs væk. Desuden er engangsduge ofte meget billige, så du kan spare endnu flere penge ved at bruge dem i stedet for at leje eller købe dyre duge. Så næste gang du planlægger en fest, skal du sørge for at købe nogle engangsduge for at gøre oprydningen til en leg!


Engangsdugene fra Duni er vores bud på en flot dug, der er lavet i et stoflignende materiale. Det gør den genial til fest, hvor den tykke kvalitet beskytter bordet mod snavs og pletter, samtidig med at dine borde får et flot udtryk. 

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)