Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 259

Faldende orden
Side
pr. side

Engangsservice til enhver anledning
Hos os kan du finde engangsservice af forskellige materialer, der passer til dine behov. Så uanset om du foretrækker f.eks. pap- eller plasttallerkener, har vi en løsning til dig. Vi tilbyder noget til alle og til enhver lejlighed.  Så hvis du leder efter prisbilligt engangsservice til en picnic, din børnefødselsdag eller en reception, skal du ikke lede længere! Vores sortiment indeholder engangsbestik, engangsglas og en masse andet.


Hos Varde Engroslager finder du et hav af produkter, som kan anvendes til mange forskellige anledninger. Vi har alt fra kaffebægere, espressokopper til vinglas og tallerkner. Det er nemlig vigtigt, at du er godt dækket ind med service - og det gælder uanset om du har inviteret familien på skovtur, holder fødselsdag eller det er det helt store bryllup, som vi snakker om. Det er også vigtigt, at du kan få de nødvendige dele til en god pris. Så det har vi selvfølgelig også sørget for!


Fra fest til skovtur med billigt engangsservice
Skal du holde en stor fest? Måske har du ikke nok tallerkener og glas til alle dine gæster, eller måske har du bare ikke lyst til at vaske op, når festlighederne er overstået. I disse tilfælde er engangsservice en ideel løsning.


Hvis du er ude i naturen med familie eller venner, kan det hurtigt blive en byrde at slæbe service med. I dette tilfælde giver det mere mening at bruge engangsservice i stedet. Ikke alene er det lettere og fylder mindre, men du kan også let bortskaffe det, når du er færdig. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at bære rundt på beskidt service resten af rejsen.


Selv om det måske er miljømæssigt bedre at bruge ægte glas og vaske det, skader det også miljøet med kemikalier fra opvaskemiddel. Desuden er produktionen af flergangsservice ikke meget mere grøn. Engangsbestik af eksempelvis bambus er en grønnere løsning, som bliver mere og mere populær. Endnu bedre for miljøet er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige plastikglas og engangsservice af træ, som kan købes her hos os.


Engangsservice plast, træ eller bambus
Engangsbestik består af ting som f.eks. tallerkener, kopper, redskaber og glas af plastik og pap, som kun bruges én gang, før de smides væk. Denne type bestik er ofte billigere end genanvendeligt service, samtidig med at oprydningen klares lynhurtigt ved at smide det brugte engangsservice ud. Vi er stolte af at sælge mere og mere miljøvenligt og bæredygtigt engangsservice, ofte komposterbart, for at minimere miljøpåvirkningen og CO2-udledningen. Dette omfatter palmeblade, komposterbare engangskrus eller glaskopper, bambustræ eller genbrugspapirtallerkener og -bestik.


Du behøver ikke at bruge mange penge på tallerkner og luksusservice som f.eks. vinglas, for at få service der ser pænt ud. Det er nemt at finde elegant, praktisk service, som stadig er overkommeligt i pris. Engangsbordservice er den perfekte balance mellem at lave et minimum af opvask, som samtidig giver en eksklusiv borddækning. Hos Varde Engroslager finder du et stort udvalg af engangsservice, som kan bruges til et hav af forskellige begivenheder.


Her kan du finde alt fra champagneglas og vinglas i plastik, til fine træbåde til små forretter.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)