Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 2062

Faldende orden
Side
pr. side

Borddækning er en kunst i sig selv
At dække det helt rigtige bord er ikke bare så ligetil, som man ellers skulle tro. Det kræver finesse og sans for detaljen at dække et rigtig flot bord, og vi hos Varde Engroslager ved hvor mange elementer der indgår i netop borddækning til den helt store guldmedalje. Derfor kan du også finde et stort udvalg af varer, som kan være med til at gøre dig til borddækningens mester, så selv Emma Gad ville nikke anerkendende. Her på siden finder du en lang række af de ting som du skal bruge, for at få dækket et flot bord. Dog inkluderer det ikke service, stel og glas. Det skal du selvfølgelig selv have sørget for.


Når det kommer til valg af service, glas og stel, så er det bedst at vælge det samme hele vejen igennem. Altså skal der ikke ligge gafler fra fire forskellige sæt, eller være sat tallerkner på som kommer fra flere forskellige serier. Dermed ikke sagt at det ikke kan blive flot hvis du vælger at mikse og matche hele vejen igennem, men det er et valg som kræver at man er ekstra opmærksom på hvilke andre elementer man tilføjer til bordet. Det kan nemt gå hen og blive alt for rodet, så man knap kan fokusere på maden eller de resterende gæster. Sørg for at du har styr på bordløber, duge, servietter, lys og al servicen inden du dækker det endelige bord.


 


Leder du efter konfirmations bordpynt og borddækning, så har vi også alt til dette!


Vores sortiment rummer også en masse studentergilde pynt, hvor du finder alt fra servietter til duge.


 


Bordækning med servietter, dug, lys og bordløbere
Inden at bordet skal dækkes, så kan det være en rigtig god idé at have en vision for det færdige resultat. På den måde kan du læne dig op af denne ide, så den kan være en rettesnor for hvilke farver, teksturer og mønstre du skal gå efter. Temafester er blevet mere og mere populære gennem de senere år, og derfor ser vi også at flere kunder som går efter varer, der alle passer ind for det samme tema. Det kan være alt fra en sørøverfest til guldbrylluppet, som sætter krav til borddækningens nuancer og mønstre. Vi anbefaler også, at du forholder dig til om det er almindelige duge eller engangsduge du skal bruge til din begivenhed. Der er fordele ved begge valg, og vores udvalg dækker engangsduge af høj kvalitet som ligner stof! Vi har også runde duge, som passer perfekt til de runde borde.


Hvis du skal dække op til en så vigtig dag, som guldbrylluppet er for mange, så anbefaler vi at du holder dig til gyldne toner, og balancerer det med hvid og eventuelt beige. På den måde kan du skabe et roligt udtryk ved bordet, hvor servietter og lys kan være gyldne, mens din dug holdes i en flot hvid farve. Hertil kan der sagtens benyttes sølvfarvet bestik, samt hvide tallerkner med blå detaljer, hvis du har musselmalet stående i skabet.


 


Lys og servietter
Når man sætter både lys og servietter på bordet, så er det vigtigt at tænke sig om. De fleste servietter er nemlig ret let antændelige, hvorfor lysene skal stå på en passende afstand - og gerne uden mulighed for direkte kontakt med servietterne. Samtidig kan stearin være noget af det værste at skulle få af en dug igen, for det kræver at du varmer stearinen forsigtigt med eksempelvis et strygejern, og derefter suger den op med køkkenrulle eller et kaffefilter.


Du kan med fordel placere lyset på en træskive, eller på små sten for at beskytte dugen under - og samtidig skabe en barriere mellem letantændelige dele af borddækningen, og det levende lys.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)