Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 824

Faldende orden
Side
pr. side

Servietter til alle livets festligheder 


Servietten er det ofte oversete og undervurderede, men uundværlige element ved enhver borddækning. Den er ikke blot en praktisk genstand, der tørrer læberne eller beskytter tøjet fra uønskede pletter. Derimod kan den også fungere som et festligt indslag, der kan sætte standarden for dagens tema. Find et bredt udvalg af forskellige servietter hos Varde Engroslager her på siden.


Kvalitet i hvert lag


Vores udvalg af servietter er fra varierende mærker og producenter med forskellige typer motiv og stil. Hvad de alle har til fælles, er dog kvaliteten. Hvert enkelt produkt er ikke blot behagelige at berøre, men står også skarpt og elegant på bordet. Det gælder også den nemme engangsvariant, der bare skal i skraldespanden efter brug, samt den miljøvenlige vaskbare serviet. Dermed kan servietterne være det sidste touch, der fuldender din borddækning, både når der er tale om en intimitetsfyldt middag for to eller en storslået fest for mange.


Farver, smag og stil


Fra klassisk til moderne, vores sortiment repræsenterer et væld af designs og mønstre, der passer til enhver smag og lejlighed. Uanset om du foretrækker enkel elegance eller sprudlende farver, kan du finde et match her på siden. Særlige mønstre og motiver, der er populære, er f.eks. blomster og flag, der pifter borddækningen op med et ekstra strejf af farve og liv. Derimod er den tidsløse genganger, den ensfarvede serviet, også at finde i vores sortiment. Sådan et valg kan sikre en simpel, minimalistisk stil, men samtidig bryde med en hvid dug eller hvidt service.


Har du et særligt tema for din kommende fest, er det naturligvis også en mulighed at få servietter, der passer til dét. Det kan være fodboldservietter til landskampen, milde forårsfarver til barnedåben, hjerter og romantik til brylluppet, studenterhuer til studentergildet og meget, meget mere.


Adskillige størrelser og muligheder
Dertil skal du også afgøre, hvilken størrelse af servietter, der vil være mest passende til din dag. Selvom du naturligvis selv kan vælge dimensionerne, så er der traditionens tro en særlig serviet-etikette, der kan komplementere din vision for den perfekte borddækning. Udover at afgøre hvilket visuelt indtryk, der passer til din kommende fest eller sammenkomst, så kan du her nedenfor blive klogere på, hvilke størrelser normalt bruges i hvilke sammenhænge.


Til middag


Middagsservietter er specielt designet til brug under middagsmåltider eller mere formelle spisestunder. Disse er generelt større end cocktail-servietter, typisk kvadratiske og måler ofte omkring 40x40 centimeter. De er lavet til at dække skødet, når man sidder ved bordet, og de kan bruges til at tørre hænderne eller læberne under måltidet.


Middagsservietter kommer her hos Varde Engroslager i et bredt udvalg af farver, mønstre og materialer, og de kan tilpasses efter anledningen. For eksempel kan disse mere formelle varianter være lavet af stof og have elegante broderier eller mønstre, mens mere afslappede varianter kan være lavet af papir med trykte designs.


Til frokost


Som det ligger i navnet, så følger størrelse og design af servietterne gerne måltidet, samt hvordan tallerkner er navngivet. Så ligesom der er større middagstallerkner og mindre frokosttallerkner, gælder det samme også for servietter.


Derved er frokostservietter, også kendt som luncheon, designet til brug under lettere måltider som frokoster eller brunches. De er større end dén ment til kaffen, men lidt mindre end middagsservietter. Ligeledes er de også typisk kvadratiske og måler normalt 33x33 centimeter.


Til kaffe


Kaffeservietter er små og tynde og bruges oftest sammen med kaffekopper eller tekrus. Disse er mindre end dem, der serveres både til cocktail, frokost og middag og er typisk kvadratiske eller rektangulære.


Kaffeservietter måler normalt omkring 25x25 centimeter eller mindre. De er lavet af let materiale, der er nemt at folde eller forme omkring kaffekoppen eller tekoppen. Formålet med kaffestørrelsen er primært at give gæsterne mulighed for at tørre læberne eller fingrene, hvis de drikker varme drikke, og for at beskytte bordet mod eventuelle dryp eller pletter. Men grundet deres størrelse, er kaffeservietter oftere brugt for deres visuelle udtryk, fremfor det praktiske.


Til bestik


Bestikservietter, også kendt som bestikposer eller bestiklommer, er små indpakninger af papir eller stof. Men dertil er de også konstrueret med en lille lomme eller et hulrum til at holde bestik som knive, gafler og skeer på en ordentlig og hygiejnisk måde.


Du kender oftest denne type servietter fra restauranter, caféer og lignende steder, der serverer måltider til gæster, hvor det heller ikke er unormalt at pakke bestik fuldstændigt ind i servietter. Men i private sammenhænge kan bestikservietter også give festen et mere formelt udtryk.


Af stof


Stofservietter er lavet af tekstilmaterialer som bomuld, hør, silke, polyester og lignende. De er kendt for deres holdbarhed, luksuriøse udseende og evne til at tilføre en følelse af elegance og raffinement til en borddækning.


Stofservietter er ofte anvendt ved mere formelle arrangementer, såsom bryllupper, officielle middage, og fester, hvor de tilføjer et strejf af klasse og stil til bordet. Dertil kan stofservietter foldes på utallige kreative måder for at skabe smukke og imponerende præsentationer. De er også et aldeles miljøvenligt valg, da de kan vaskes og genbruges igen og igen, hvilket reducerer behovet for engangsprodukter.


Adskillige brands


Varde Engroslager er forhandler af flere kendte og større brands indenfor serviceproduktion. Måske kender du Bloomingville, Bækkelund, Ib Laursen, IHR og Mank? Alle disse kan du finde i vores udvalg. Men én af vores absolutte højdespringere, som vi kan anbefale til enhver festlig anledning er Duni servietter.


Duni er en velkendt svensk producent af mange typer engangsserviceprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1949 og har siden etableret sig som en af de førende leverandører af borddækningsartikler i Europa. Duni servietter – og deres produkter i det hele taget – er kendt for deres høje kvalitet, stilfulde design og alsidighed. De anvendes ofte i restauranter, hoteller, cateringtjenester, men Varde Engroslager er også Duni forhandler til privatpersoner, hvorfor vi altid har et stort udvalg.


Det gør, at du altid kan finde designs fra Duni i størrelserne:
- Duni 24x24 
- Duni 33x33 
- Duni 40x40
- Dunilin 40x40 
- Dunilin 48x48Find dine servietter hos Varde Engroslager


Fra store familiebegivenheder og hyggelige kaffestunder til glamourøse fester og livets største milepæle. Uanset anledningen, bør du ikke kun have bordet, men også dit servietbehov dækket. Det sørger vi for hos Varde Engroslager. Vores udvalg giver dig det perfekte tilbehør til at gøre din begivenhed mindeværdig. 


Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)