Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 215

Faldende orden
Side
pr. side
Bordløber – Sætter prikken over i’et
En bordløber kan være det bærende element i din borddækning, som skaber den røde tråd mellem servietter, bordpynt, bordkort, service og glas. Det gælder uanset om du vælger en ensfarvet bordløber, en bordløber med et mønster på eller en bordløber med en helt særlig tekstur som en sizoweb bordløber
. Bordløberen placeres som regel på midten af dit bord, og går ned langs bordet fra ende til anden. Her skaber det et midterstykke, der enten bruges til at placere bordpynt, eller til at skabe et rum for at placere mad og drikke – eller en blanding af de to.
Bordløberen kan bruges med eller uden en dug under, hvor den kan dekorere dit bord selv når du ikke skal bruge det. Mange kan godt lide at have et spisebord, som tager sig pænt ud når det ikke er i brug, og samtidig er let at sætte sig til når det skal bruges i hverdagen. Her kan bordløbere hjælpe til at skabe et flot visuelt udtryk på dit bord, samtidig med at du ikke skal rykke en masse rundt for at kunne sætte dig og spise ved bordet. Bordløberen kan også vaskes, så du kan bruge den igen og igen – også selvom du får spildt på den.

Bordløbere i alle farver og mønstre
Hos Varde Engroslager finder du et stort udvalg af bordløbere, der kan passe til alt fra bryllupper, fødselsdage og jubilæer, til temafester og hverdagen, der har brug for lidt ekstra. Vi har også bordløbere, der passer til de forskellige sæsoner. Så har du en bordløber til enhver anledning! Det kan være en god idé hvis man foretrækker en hvid dug, for så kan bordløberen være med til at sætte den helt rigtige stemning. På den måde får du hurtigt en hvid dug til at gå fra at være kedelig til at være spændende og festlig.
Du kan også vælge at matche dug og bordløber, så eksempelvis en bestemt farve eller tema går igen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan sammensætte, og vores stor udvalg giver dig mulighed for at sammensætte på kryds og tværs. Nogle bordløbere har mønster i sig, eller er lettere transparente, som gør det muligt at se enten bordplade eller dug igennem. Andre bordløbere har mønster langs kanten, hvorfor midten er fri – her kan du nemt pynte op med lys, bordkort eller anden pynt som passer til lejligheden. Så er der også bordløbere, som er ensfarvede – disse fås i et hav af forskellige farver, såsom orange, gul og rød.
Sizoweb, Sizotwist, Duni og andre bordløbere til inspiration. Skal der gøres lidt ekstra ud af borddækning, så brug flotte kvalitetsbordløbere fra Sizoweb, Sizotwist, Duni og andre inspirationsbordløbere.
Få inspiration til borddækningen i vores inspirationsgalleri, hvor du også finder inspiration til bordkort og kan se vores kunders borddækning. Her deler vores kunder gladelig ud af deres borddækning, som de har skabt med udgangspunkt i vores produkter. Vi håber, at du også vil dele billeder af din borddækning.
Vi glæder os til at se dit flotte bord.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)