Vis som Gitter Liste

47 varer

Faldende orden
  1. Duni EcoEcho låg til rPET-glas - 50stk
    Duni EcoEcho Fladt låg m/kryds til rPET-glas - 50stk
    35,00DKK 28,00DKK
    Køb 20 og spar 10%
pr. side

Engangsglas gør det let at holde fest
Engangsglas er en nem og bekvem løsning, når du skal holde fest og ikke vil bruge tid på at vaske op efterfølgende. Engangsglas er lavet af tyndt og let plastik, der er både holdbart og sikkert at bruge. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, former og farver, så du kan finde det perfekte glas til din fest. Vores sortiment rummer dog mere end bare glas og kopper. Vi har også engangsbestik og fadølsglas, og du finder nemt alt du skal bruge af engangsservice på vores side.


Engangsglas er ideelle til en lang række forskellige lejligheder, lige fra fødselsdage og barnedåb til bryllupper og firmafester. Du kan bruge dem til at servere vand, sodavand, juice, øl og vin, så dine gæster kan nyde deres yndlingsdrikke, uden at du skal bekymre dig om at skulle vaske op bagefter.


Med engangsglas slipper du for at skulle bekymre dig om at gæsterne smadrer dine dyrebare glas, eller at de glemmer at tage deres glas med hjem. Engangsglas er nemme at bruge, og når festen er slut, kan du smide dem ud sammen med resten af affaldet, så du kan begynde at nyde dagen efter uden at skulle vaske op.


Så hvis du skal holde fest og ønsker en nem og bekvem løsning, kan engangsglas være et godt valg for dig. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, former og farver, og med engangsglas slipper du for at skulle bekymre dig om at vaske op efterfølgende.


Engangs vinglas, glas til champagne eller måske et kaffebæger?
Engangsglas til vin er lavet af tyndt og let plastik, der er både holdbart og sikkert at bruge. De er ideelle til at servere vin på en fest, og de har en elegant og stilren form, der passer perfekt til vin. Det er derfor et oplagt alternativ til at skulle købe et hav af rigtige vinglas, der både er dyrere og samtidig nemt går i stykker.


Engangsglas til champagne er også i vores sortiment, og du kan bruge dem til alt fra champagne til velkomstdrinks. Det kan være et godt valg til studentergilder, jubilæer eller andre festlige begivenheder, hvor antallet af gæster er mange - og du ikke ønsker at risikere dine egne, fine vinglas.


Så hvis du skal holde fest og ønsker en nem og bekvem løsning, kan engangsglas være et godt valg for dig. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af engangsglas, der passer til forskellige formål og lejligligheder.


Plastik glas behøver ikke være dårlige for miljøet
Plastik har gennem de seneste år fået et dårligt ry, og det kan også være skadeligt for miljøet hvis vi blot forbruger plastik uden omtanke. Men engangsglas og -service behøver ikke nødvendigvis at være dårlige for vores planet. Derfor har vi hos Varde Engroslager gjort os umage for at finde produkter, som også lever op til vores egne værdier.


Er du på udkig efter miljøvenlige engangsglas, så vil vi anbefale at du vælger eksempelvis Duni EcoEcho, som er lavet af 100% genanvendt plastik. Samtidig er produktet udviklet til at benytte færre materialer, uden at gå på kompromis med tykkelse og kvaliteten på produktet.


Er du i tvivl om hvilke produkter, som du skal vælge til din begivenhed? Så kontakt os endelig! Vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige glas til dine behov.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)