Vis som Gitter Liste

28 varer

Faldende orden
pr. side

Engangsbestik kan både være flot og praktisk
Synes du, at engangsbestik af hvidt plastik er kedeligt og lægger en dæmper på et ellers festligt bord? Det synes vi også. Derfor har vi fundet andre materialer, former og designs, som du kan vælge imellem, så du kan dække dit bord med lige præcis det look, du ønsker. Bare fordi det ryger i skraldespanden efter én gangs brug, betyder det ikke, at det ikke kan være med til at give dit bord et nyt look. Det samme gælder for krus, kopper, tallerkener og glas. Hvis du gerne vil undgå at vaske op helt og holdent, kan du tage et kig på vores stilfulde udvalg af engangsservice.


Hvis du kender nogen, der tøver med at bruge engangsservice, vil vores brede udvalg af muligheder få dem til at skifte mening. Vores udvalg er attraktivt, robust og nemt at bruge - og så koster det ikke dyrt. Du finder alt fra engangsglas og kaffebægre til pølsebakker og paptallerkner hos os.


Engangs bestik uden kompromis 
Du behøver ikke længere at give afkald på stilmæssige fordele, når du vælger plastik frem for traditionelt metalbestik. De plastmaterialer, der anvendes til de redskaber, som du finder her, er robuste og alligevel elegante. Du kan vælge mellem et klassisk og tidløst look, der ikke forsøger at overgå resten af din borddækning, eller du kan vælge en mere realistisk kopi af rustfrit stål - blot lavet af holdbart plastik.


Engangsservice i træ
Hvis din fest har et naturtema, kan du bruge træbestik i stedet for plastikbestik. Det ser mere æstetisk tiltalende ud, og det er også miljøvenligt! Du kan også bruge engangsbestik af træ til arrangementer som lette tapas eller buffeter.


Her kan du også vælge små spyd af bambus, som er ideelle til appetisers, snacks inden middagen eller til børnefødselsdagen. Så kan dine gæster nemt stange alt fra oliven til små finger foods, uden at du skal tænke over om der nu er nok tallerkner, gafler eller hvor stor opvasken bliver efter festen.


Bestik i forskellige størrelser 
Standardgafler, -skeer og -knive er for store til tapas, desserter eller kager. Teskeer og minigafler er den perfekte størrelse til disse forretter. Til dressinger eller andre små bidder kan du også bruge miniskeer - en ske, der er lidt længere end en teske, men med et mindre skeblad. Derfor har vi selvfølgelig også et udvalg af engangsbestik, som passer til mindre anretninger. Her har vi alt fra bambusspyd til teskeer og kagegafler i både plast og træ.


Miljøvenligt engangsbestik kan også være tidsbesparende
Bestik til engangsbrug, uanset om det er af plast eller træ, er ikke dyrt. Hvis du er vært for en stor begivenhed som f.eks. et bryllup eller en fest, er det mere omkostningseffektivt at købe engangsbestik end at investere i produkter, som du kun skal bruge én gang, og som vil optage plads i mange år fremover.


For ikke at nævne, at du også sparer på opvasken og opvasken - eller måske endda på personalet, hvis du ikke har lyst til at gøre det selv. Så alt i alt sparer du både tid og penge til din næste fest!

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)