Dunicel Rulleduge

Vis som Gitter Liste

26 varer

Faldende orden
pr. side

Dunicel - papirdug der ligner stof


Varde Engroslager sælger Duni rulleduge til erhverv og privat. Vores rulleduge er perfekt til restauranter, caféer og hoteller, og går også godt til festen hjemme i haven eller den store fejring af konfirmationer, bryllupper og fødselsdage. Vi har et bredt udvalg af farver og størrelser, så der er noget for enhver smag. Vores rulleduge fås i forskellige kvaliteter, og som oftest i et materiale der gør det muligt for dugen at holde sig flot så længe som muligt.


Nogle af dem fås i papir, som er i en så kraftig variant, at det ligner stof. Disse duge er beregnet til engangsbrug, men uden at gå på kompromis med kvaliteten eller udseendet.


Duni rulledug er en smart måde at dække et bord på. De er nemme at rulle ud og lægge på bordet, og du behøver ikke bekymre dig om at de falder ned. Du kan vælge at bruge dem alene eller sammen med en bordløber. Duni rulleduge er også velegnede til at dække borde udenfor. De er vandafvisende, så du kan bruge dem selv på de koldeste eller vådeste dage.


Førende forhandler af Duni duge


Varde Engroslager er en af landets førende forhandlere af kvalitetsduge og alt, hvad du ellers skal bruge til at dække det flotteste bord. Virksomheden blev etableret i 1998, og siden da har vi blandt andet leveret kraftig papirdug til mange forskellige virksomheder og institutioner.


Papirdugen fra Dunicel er lavet af en kraftig papirkvalitet, som gør den meget holdbar. Denne type papirdug er særligt egnet til erhvervsmæssig brug, hvor den skal holde i lang tid. Papirdugen er også meget absorberende, så den vil beskytte bordet under og samtidig give en hjælpende hånd i tilfælde af uheld. Det er en papirdug der ligner stof, og derfor giver et elegant og eksklusivt udtryk.


Kraftig papirdug – det oplagte valg til et flot bord


Det er ikke kun vigtigt at have det rette udstyr når du skal dække et bord - selvfølgelig er det også afgørende hvordan du arrangerer det på bordet. En flot borddækning kan være med til at sætte prikken over i'et på enhver sammenkomst, lige fra en familiefest til et stort selskab.


Duni er et af verdens førende producenter af duge og andet pynt til borddækning. Duni duge kan bruges til enhver lejlighed, og er derfor et oplagt valg når det kommer til at skabe en smuk borddækning. Duni duge findes i et utal af farver, størrelser og designs, så du kan altid finde den helt rigtige dug til netop din borddækning.


Varde Engroslager forhandler et bredt udvalg af Duni duge, så du kan altid finde den helt rigtige dug til netop din borddækning. Kig forbi vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.


Duni duge er det perfekte valg til enhver lejlighed - så gør din næste borddækning endnu smukkere med en Dunicel dug!

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)