Dunisoft Rulleduge

Dunisoft - Duge til dit bord af høj kvalitet


Dunisoft er et meget populært mærke af duge, som står for produkter af høj kvalitet. Virksomheden har produceret og solgt duge i mange år og tilbyder et stort udvalg af forskellige farver og typer at vælge imellem. Nogle kunder er dog stadig ikke opmærksomme på fordelene ved at bruge duge. Dette vil være vores fokus i denne artikel, hvor vi gennemgår de fordele, som duge kan give dine borde.


En af fordelene ved duge er, at de kan hjælpe dig med at pynte dine borde smukkere og mere elegant, så de får et eksklusivt udseende. Uanset om du er vært for en begivenhed eller bare spiser middag med din familie derhjemme, kan det gøre en stor forskel at tilføje en flot dug til at få tingene til at se mere raffineret ud.


En anden stor fordel ved duge er, at de kan beskytte dine borde mod spild og andet svineri. Hvis du har børn, så ved du, hvor let de kan spilde mad eller drikkevarer på bordet. Ved at bruge en dug kan du forhindre, at dette sker, og du slipper for at skulle rydde op bagefter.


Endelig kan duge også være med til at holde dine borde nyere i længere tid. Med tiden kan regelmæssig brug medføre slitage på dine borde, hvilket får dem til at se gamle og slidte ud. Ved at bruge duge kan du være med til at holde dem som nye i længere tid.

Hvis du er på udkig efter duge af høj kvalitet, er Dunisoft et godt valg at overveje.


Dunisoft dug til enhver lejlighed


Uanset hvilken anledning der er tale om, har Dunisoft en dug, der passer til dine behov. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af farver og stilarter, så du kan helt sikkert finde noget, som du kan lide. Uanset om du har brug for en dug til en formel begivenhed eller bare til hverdagsbrug, så har Dunisoft dig dækket ind.


Hos Varde Engroslager mener vi, at ethvert bord fortjener den perfekte dug. Så uanset om du leder efter en dug til hverdagsbrug eller til særlige begivenheder, vil vores produkter af høj kvalitet helt sikkert opfylde dine behov.


Vores duge fra Dunisoft fås i en længde på 25 meter, hvor du så kan skære til så dugen passer præcis til dit bord. Det er nemlig vigtigt med en dug, der passer til bordet. Ellers kan den have den modsatte effekt, og være med til at skabe et rodet udseende. Formålet med dugen skal være at give borddækningen lidt ekstra, samt at passe på bordet nedenunder.


For at gøre tilpasningen af længden nemmere, så har vi også en elektrisk saks du kan benytte til at klippe dugen. Denne saks er med til at sikre, at afslutningen af dugen bliver flot og præcis – hvilket kan være en stor udfordring, hvis man klipper dugen med en helt almindelig saks.


Bestil din Dunisoft dug i dag, og vær sikker på at du kan dække et flot bord!

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)