Duni Design

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Bordløber blå, bordløber med design - Find den rigtige bordløber her
At dække det rigtige bord er en kunst i sig selv. Her hører nemlig en lang række uskrevne regler sig til, som gælder alt fra duge til placering af service. Først og fremmest skal du finde ud af hvilken type bord du vil dække, som for det meste kommer an på anledningen til bordets opdækning. Er det en fødselsdag eller et middagsselskab, skal bordet dækkes til børn, unge eller voksne, og hvor mange gæster skal sidde ved bordet?
Det er som regel nemmest at dække et flot bord til færre gæster, da større borde stiller store udfordringer til både bord, stole, duge og andet. Hvis du er nødt til at sætte flere borde sammen, så skal disse helst passe i størrelse og højde. Dertil kommer stolene, som også helst skal være ens - det giver nemlig det bedste helhedsindtryk. Når bordet er sat op, så skal du finde en dug, som passer i længde og bredde. Hvis du ser dig nødsaget til at sætte flere duge sammen, så kan dette påvirke det visuelle udtryk af borddækningen. Men der findes selvfølgelig også løsninger, som kan binde bordene sammen på tværs af disse udfordringer; en bordløber vil nemlig være en oplagt tilføjelse til en udfordrende borddækning. En bordløber kan binde bordene sammen, selvom de måske er dækket op med flere duge eller stolene ikke alle er helt ens.

Vælg den korrekte bordløber
At vælge den helt rigtige bordløber kommer an på så meget. Først og fremmest skal længden og bredden være på plads. En tommelfingerregel er, at bordløberen skal have en bredde på to tredjedele af bordets bredde, men dette kommer an på hvilket udtryk - og hvilken bordløber - som du ønsker. En smal bordløber kan være et flot dekorativt indslag på bordet, især hvis det er en bordløber med mere design på. Hvad end det skal være et spraglet mønster, blonder eller andet, så vil den smalle bordløber få lov at stå tydeligt frem på bordet da den ikke dækkes af så mange andre elementer i borddækningen.
Hvis du derimod går efter en simplere bordløber, så kan det være en god idé at vælge en bredere variant. Her vil den passe mere ind, og ikke gøre så opmærksom på sig selv. Bordløberen vil derimod kunne agere baggrund for mere dekorative elementer på bordet, som eksempelvis blomster, lys eller anden pynt.
Når det kommer til farven på bordløberen, så går man sjældent galt i byen med farver og mønster, som passer til det porcelæn eller service der skal bruges. Her vil elementerne spille sammen og komplimentere hinanden, hvorimod en bordløber i en helt anden farve kan skabe en meget stor kontrast. Hvis man ønsker en sådan kontrast, så er den heldigvis også nem at skabe, så længe man er bevidst om effekten af de sammensatte elementer på bordet.

Bordløbere hos Varde Engroslager
Hos Varde Engroslager har vi et stort udvalg af bordløbere, og fra flere forskellige mærker. Er du interesseret i ensfarvede bordløbere fra Duni, så kan du se udvalget her: Duni bordløbere. Hvis du derimod ønsker bordløbere i jute, blonde/sizolace eller sizoweb, så har vi også det.

Velkommen til

Vælg venligst privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)